Robbie Williams Türkiye’de ilk kez konser verecek! Mütevazı kulis istekleri şaşırttı

İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Robbie Williams, 17 Ağustos'ta Bodrum'da konser verecek. İlk kez Türkiye'de konser verecek olan şarkıcının mütevazı kulis istekleri şaşırttı.

Son Güncelleme:

25 yıllık solo kariyerine 13 albüm, dünya çapında 85 milyon albüm satışı ve unutulmaz şarkılar sığdıran 49 yaşındaki İngiliz müzisyen Robbie Williams, 17 Ağustos'ta ilk kez Türkiye'ye geliyor.

Ünlü şarkıcı, Bodrum'da bir otelde hayranlarıyla buluşacak.

OTELDE KALANLAR KONSERE ÜCRETSİZ KATILACAK

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, konserin gerçekleşeceği otelin internet sitesinden yapılan açıklamada, otelde konaklayanların ücretsiz katılabileceği konsere, otel dışından gelmek isteyenlerin de çevrim içi satış kanalları üzerinden biletlerini temin edebileceği aktarıldı.

Konser bileti, 17 bin 600 liradan satışa çıkarıldı.

ROBBIE WILLIAMS'IN MÜTEVAZI KULİS İSTEKLERİ

Türkiye'ye Türk asıllı eşi Ayda Field, çocukları ve 100 kişilik özel ekibiyle gelecek olan Williams, mütevazı istekleriyle organizasyon ekibini ve konaklayacağı otelin yetkililerini şaşırttı.

Konserden önce hafif bir akşam yemeği, konser sonrası için de suşi talebinde bulunan şarkıcı, meyve, sakız, badem sütü, bitki çayı gibi atıştırmalıklar istedi. Şarkıcı, kebap talebinde de bulundu.

Williams konserin ertesi günü otele ait deniz uçağıyla Bodrum turuna çıkacak ve cennet koyları keşfedecek.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber