Paul McCartney, Glastonbury 2020'nin ana sahnesinde

Paul McCartney, 50. yaşını kutlamaya hazırlanan dünyanın en köklü müzik organizasyonlarından Glastonbury Festivali'nde sahne alacak. 1942 doğumlu eski "Beatle", böylece festivalde ana sahneye çıkan en yaşlı solist unvanını eline geçirecek.

Son Güncelleme:

Dünyanın en köklü müzik organizasyonlarından Glastonbury Festivali, 50. yaşını büyük bir ustayla kutlayacak.

Britanya'nın güney batısındaki Bristol yakınlarında, Worthy Farm bölgesinde 24-28 Haziran 2020'de düzenlenecek festivalde Beatles grubunun kurucusu Paul McCartney, ana sahnede yer alacak. 

27 Haziran akşamı sahneye çıkacak 1942 doğumlu eski "Beatle", böylece festivalde ana sahneye çıkan en yaşlı solist unvanını eline geçirecek. 

Organizatörler, McCartney'nin 50. yıldönümünde bir kez daha festival sahnesini ziyaret edecek olmasını "olmayacak bir hayalin gerçeğe dönüşmesi" olarak tanımlıyor.

Glastonbury 2020'de Paul McCartney dışında onun gibi yıllarına müziğe adamış bir başka efsane Diana Ross'un sahne alması da kesinleşti.

Festivalin ana sahnesi için Fleetwood Mac'den Madonna'ya, Kendrick Lamar'dan Taylor Swift'e bir dizi önemli müzisyen ve grubun adı geçiyor ama henüz yukarıdaki ikili dışında kesinleşen bir isim yok... 

Sonraki Haber