This browser does not support the video element.

"Patron Kim?", yıllar sonra Tony Danza ve Alyssa Milano ile dönüyor

80'li yılların en popüler sitcomlarından Who's the Boss? (Patron Kim?), yıllar sonra üstelik aynı ekiple dönüyor. Tony Danza ile Alyssa Milano'nun başrollerini üstlendiği komedinin yeniden çevrimi için çalışmalar başladı...

Son Güncelleme:

1984-1992 yllarında sekiz sezonda toplam 196 bölüm olarak yayınlanan efsane sitcomlardan Who's the Boss? (Patron Kim?), yıllar sonra dönüş yolunda. 

Gösterildiği dönemde Türkiye'de de çok tutulan komedinin yeniden çevrimini dizinin yıldızları Tony Danza ile Alyssa Milano büyük bir heyacanla duyurdu.

İkilinin yıllar sonra rollerine döneceği Patron Kim?, eski profesyonel beyzbol yıldızı Tony Micelli ile (Danza) kızı Samantha Micelli'nin (Milano) komik öyküsünü anlatıyordu. Şöhretli hayatından sonra kızıyla Connecticut'ta küçük bir kasabaya yerleşen Micelli, Angela Bower ile (Judith Light) ve oğlu Jonathan'ın (Danny Pintauro) evinde kâhya olarak çalışmaya başlıyordu. Evde ve özel hayatlarında yaşanan çatışmalar, patronun kim olduğunu belirsiz kılıyordu...

Yeni dizide Samantha'yı bekâr bir anne olarak aynı evde bulacağız. Yaşlanmış babası Tony de hâlâ ona yol göstermek, hayat dersleri vermek için yanında olacak.

Light ve Pintauro'nın yakın zamanda kadroya katılması bekleniyor...

Sonraki Haber