Orlando Bloom: 175 binden milyon dolarlara

Günümüzün aranan oyuncularından Orlando Bloom, ona şöhreti getiren Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği filminden sadece 175 bin dolar kazanmış. Bloom, "Bugün olsa bu ücretin yarısına yine oynardım," diyor.

Son Güncelleme:

24 yaşında gencecik bir aktör adayıyken henüz rol aldığı üçüncü filmde şöhrete kavuşmuştu Orlando Bloom. Ona şöhreti getiren, Tolkien'in fantastik roman serisinden Peter Jackson'ın sinemaya uyarladığı ilk Yüzüklerin Efendisi filmi Yüzük Kardeşliği'ydi. Şöhrete kavuştu ama ya para?

Günümüzün aranan aktörü, o filmden sadece 175 bin dolar kazanmış. Halinden hiç şikayetçi değil, aksine Yüzüklerin Efendisi serisinde rol bulmasını hayatın ona verdiği en büyük hediye olarak nitelendiriyor. 

Katıldığı bir televizyon programında şu açıklamayı yapmış Bloom: "Şaka mı yapıyorsunuz? Bugün olsa bu ücretin yarısına yine oynardım."

Sonrası malum: İki devam filminde daha iyi ücretlere oynadığını belirten Britanyalı aktör, birkaç ev alacak kadar çok kazandığını söylüyor. 


Ardından bir başka önemli seri Karayip Korsanları'nda da rol alan Orlando Bloom, şu günlerde Amazon Prime dizisi Carnival Row ile gündemde. 

2001 tarihli Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği'nin gişesini de açıklayalım: Yaklaşık 900 milyon dolar...

Sonraki Haber