Ölümsüz filmi konusu nedir? Ölümsüz filmi oyuncuları kimlerdir?

Ölümsüz filmi konusu ve oyuncu kadrosu ile gündemde yer alıyor. Gerilim ve gizem tutkunlarının kaçırmaması gereken Ölümsüz filmi her dakikasında konusu ile izleyiciyi saran bir hikayeye sahip. İşte Ölümsüz filmine dair merak edilen bilgiler...

Son Güncelleme:

Ölümsüz filmi, gerilim, aksiyon ve fantastik türlerinde çekilmiş olan bir Amerikan yapımıdır. Ölümsüz'ü daha önce izleyenler film hakkında az çok bir bilgiye vakıflar fakat adını ilk defa duyanlar hemen Ölümsüz filmi konusu ve oyuncu kadrosu biçiminde araştırmalara koyuluyor. Ölümsüz filmine dair merak edilenleri içeriğimizden ulaşabilirsiniz...

ÖLÜMSÜZ FİLMİ KONUSU NEDİR?

Ölümsüz filmi, hep tekrarlayan bir zaman döngüsüne hapsolan emekli özel kuvvetler subayının hikayesini ele alıyor. Roy Pulver, ülkesine uzun bir süre hizmet eden ve bir süre öncesinde de emekli olan bir özel kuvvetler subayıdır. Cinayete kurban giden Roy, öldüğü günün sürekli tekrarlandığı bir zaman döngüsüne hapsolduğunu fark eder. Ölümünün arkasındaki sırrı ortaya çıkarma çalışmalarında olan Roy, zamana karşı giriştiği bu savaşta döngüden kurtulmayı amaçlamaktadır.

ÖLÜMSÜZ FİLMİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmenliğini Joe Carnahan'ın üstlendiği Ölümsüz filmi gerilim ve gizem türlerinde bir yapımdır. Filmin oyuncu kadrosunda Frank Grillo, Mel Gibson, Naomi Watts, Will Sasso, Annabelle Wallis, Michelle Yeoh, Selina Lo, Ken Jeong yer almaktadır.

Ölümsüz filmi İMDb puanı:7.3

ÖLÜMSÜZ FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRDİ?

Başrollerinde Frank Grillo, Mel Gibson ve Naomi Watts'ın yer aldığı Ölümsüz filmi 2000 yılında vizyona girmiş bir Amerikan yapımıdır.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber