This browser does not support the video element.

Nilüfer Müzik Festivali, 6 Eylül'de başlıyor

Nilüfer Müzik Festivali için geri sayım başladı. Hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğü festivalde yerli ve yabancı 30'a yakın müzisyen ve grup sahne alacak.

Son Güncelleme:

"Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel" sloganıyla düzenlenen 5. Nilüfer Müzik Festivali'nin adresi, Balat Atatürk Ormanı.

Dileyenler, önceki yıllarda olduğu gibi çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü festival alanında kamp yapabilecek. Kamp alanı, bu yıl 18 yaş üstüyle sınırlandı. 18 yaş altındakiler, sadece aileleriyle kamp alanında kalabilecek.  

29 MÜZİSYEN VE GRUP SAHNE ALACAK 

Athena, Cem Adrian, Ceyl'an Ertem, Gaye Su Akyol, Mor ve Ötesi, Ceza, Ben Fero, Adamlar, Ah! Kosmos, Akın Sevgör, Altın Gün, Aynasızlar, Dolu Kadehi Ters Tut, Eda Baba, Eskiz, Flört, Gözyaşı Çetesi, Hedonutopia, Hey! Douglas, Islandman, Rashit, Selin Sümbültepe, Sena Şener, Son Feci Bisiklet ve The Away Days, festivalde sahne alacak müzisyen ve gruplar arasında yer alıyor.

Bursa Nilüfer Belediyesi'nin 2015 yılından beri düzenlediği festivale yurtdışından da katılım var:  Fransız elektro-pop ikilisi Agar Agar, Berlin elektronik müzik camiasının popüler gruplarından Modeselektor, Roosevelt ve Muyayo Rif de 6-8 Eylül tarihlerinde düzenlenecek festivalde izleyiciyle buluşacak.    İHA


Sonraki Haber