Netflix’ten 'Squid Game' açıklaması

Squid Game’i gerçek bir yarışmaya dönüştüren Netflix, çekimler sırasında üç kişinin tıbbi tedavi gördüğünü doğruladı, ancak bir yarışmacının "ciddi yaralanma iddialarının doğru olmadığını" söyledi.

Son Güncelleme:

İlk sezonu milyonlarca izleyiciye ulaştıktan sonra çok sevilen Squid Game’i gerçek bir yarışmaya dönüştüren Netflix, 456 yarışmacının katıldığı gerçek yarışmanın çekimlerine Birleşik Krallık'taki bir stüdyoda devam ediyor.

Çekimleri süren Squid Game’le ilgili açıklama yapan Netflix, çekimler sırasında üç kişinin tıbbi tedavi gördüğünü doğruladı, ancak bir yarışmacının "ciddi yaralanma iddialarının doğru olmadığını" söyledi.



Kaynak: Haber Global TV

Mona Lisa'nın gizemi çözüldü mü? Araştırmalar orayı işaret ediyor Unutulmaya yüz tutan keçe işleme sanatından sergi: "Çingene kızı"na büyük ilgi "Türkiye'yi Şehir Şehir Geziyoruz" projesi kapsamında sıradaki durak Bingöl Burası Brezilya değil Adana: Portakal Çiçeği Karnavalı'ndan renkli görüntüler ''Joker 2'' filminin fragmanı yayınlandı Mimar Sinan'ın "ustalık eserinin" restorasyonunda son düzlük: "2024 sonuna bitirebiliriz"