Mert Şuşut, yeni teklisi 'Yaz Oldum'la yaza merhaba diyor!

Mert Şuşut'un yeni teklisi “Yaz Oldum”, 9 Haziran’da tüm dijital platformlarda yerini aldı. Söz ve müziği kendisine ait olan parçanın vokallerinde sanatçıya bu kez genç bir yetenek olan Julia Kütnaroğlu da eşlik etti.

Son Güncelleme:

İlk kez 2019’da Z Raporu grubuyla müzikseverlerin karşısına çıkan ve İstanbul’un önemli mekanlarındaki canlı performanslarıyla hafızalarda iz bırakan Mert Şuşut, pandemide yöneldiği solo kariyerinde yeni bir tekliye daha imza attı.

Sanatçının “Yaz Oldum” ismini verdiği teklisi, 9 Haziran’da tüm dijital platformlarda yerini aldı. Söz ve müziği kendisine ait olan parçanın vokallerinde sanatçıya, bu kez genç bir yetenek olan Julia Kütnaroğlu da eşlik etti. "Yaz Oldum" şarkısına gitarlarıyla Yavuz Tuluay eşlik etti.

Yaz Oldum’u bir yeniden uyanış hikayesi olarak tanımlayan Şuşut, “Bu yıl kış çok uzun sürdü. İçimize çöken tüm o karanlığın, kasvetin dağılmasını çok uzun süre bekledik. Bu şarkıyı ilk yazmaya başladığımda yine o karanlık günlerden biriydi. İşin aslı, içimdeki karanlıkta da yolumu bulmaya çalışıyordum. Ben yüzümü güneşe dönerek yolumu buldum, umarım dinleyen herkes için de aynı etkiyi gösterir” dedi.

MERT ŞUŞUT KİMDİR?

1989 yılında İzmir’de doğdu, İzmir’de büyüdü. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan Şuşut, 10 yılı aşkın gazetecilik kariyerinin ardından 2019 yılında arkadaşlarıyla kurduğu ‘Z Raporu’ grubuyla İstanbul’un önemli mekanlarında pek çok canlı performans sergiledi. Pandemi süreciyle birlikte müzik yolculuğuna solo kariyeriyle devam etme kararı alan sanatçı, “Kayıp Lisan” ismini verdiği ilk teklisinin ardından şimdi de Yaz Oldum’la müzikseverlerin karşısına çıktı.

JULIA KÜTNAROĞLU KİMDİR?

1997’de İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Kütnaroğlu, gazetecilikle başladığı kariyerine editörlük ve iletişim danışmanlığıyla devam ederken Yaz Oldum’la da müzikle ilgili hayallerine giden yolda ilk adımı atma fırsatı buldu.

Yaz Oldum

Söz-Müzik: Mert Şuşut

Düzenleme: Yavuz Tuluay

Gitar: Yavuz Tuluay

Vokaller: Mert Şuşut, Julia Kütnaroğlu

Mix & Mastering: Yavuz Tuluay

Kapak Tasarımı: Ayşe Sena Şahin

Spotify: https://shorturl.ae/uDHYP

Apple Music: https://shorturl.ae/WRXxF

Youtube Music: https://bit.ly/3tmgWVN

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber