"Kuruluş Osman" 6. bölüm: Kayı Obası'nda dengeler değişirken...

Başrolünde Burak Özçivit'i izlediğimiz Kuruluş Osman, bu akşam 6. bölümüyle ekrana geliyor. Yeni bölümde Kayı Obası'nda dengeler değişiyor, Osman ile Edebali ayrı düşüyor...

Son Güncelleme:

Kuruş Osman'da sıra 6. bölümde:

Osman, Bala Hatun'un şifasını bulup Kulucahisar Kalesi'nin arkasındaki gizli el olan Yannis'i teşhir etmiştir.

Üzerindeki cinayet suçlamasından da aklanan Osman, Dündar Bey ile yarım kalan hesabını da tamamlamıştır.


Edebali, Osman'ın bazı hareketlerinden hoşnut değildir. Osman, Edebali ile konuşmak istediğinde obada olmadığını fark eder ve onu bulmak için gizli mekâna gider ama onu karşılayan kişi, Yannis'in ta kendisidir. 


Obaya gelen Selcan Hatun ile Zöhre Hatun arasında nasıl bir gerilim yaşanacak? Sofia ile Kalanoz, Yannis'in idamına göz mü yumacak? Yarenlerini kaybeden Edebali, nasıl bir yol izleyecek? Osman ile Edebali'nin yolları tekrar ne zaman kesişecek?  


Tüm bu sorular, Kuruluş Osman'ın bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde yanıt buluyor. 

Bozdağ Film imzalı Kuruluş Osman'da Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Saruhan Hünel, İsmail Hakkı, Seda Yıldız, Tuğrul Çetiner, Eren Vurdem, Ayşegül Günay, Alma Terzic, Emre Basalak, Abdül Süsler, Eren Hacısalihoğlu, Abidin Yerebakan, Özge Törer, Buse Arslan, Aslıhan Karalar, Burak Sarımola, Serhan Onat, Uğur Arslan, Açelya Özcan, Emel Dede, Yiğit Uçan, Ali Sinan Demir, Şevket Çapkınoğlu ve Ayşen Gürler başlıca rolleri üstleniyor.

Senaryosu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ ve Ozan Bodur'a ait dizinin yönetmenleriyse Ahmet Yılmaz'la Fethi Bayram...  


Sonraki Haber