Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hayatında hiç sinemaya gitmeyen çocuklarla birlikte film izledi

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, daha önce sinemaya gitmemiş çocuklarla birlikte film izledi.

Son Güncelleme:

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, daha önce sinemaya gitmemiş çocuklarla birlikte film izledi. Bakan Ersoy, “Hedefimiz 1 milyon çocuğu sinema ile buluşturmak” dedi.


Daha önce sinemaya gitmemiş çocukları beyaz perde ile buluşturmayı hedefleyen “Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın” projesi Beyoğlu’nda bulunan Atlas 1948 Sinemasında saat 11.00’de başladı. Projenin tanıtımının gerçekleştirildiği programa Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da katıldı. Sinema salonunda çocuklarla buluşan Ersoy, onlarla birlikte film izledi. Film çıkışında konuşan Ersoy, projeyle 81 ilde toplam 1 milyon öğrenciyi sinema ile tanıştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Kaynak: İHA

Mona Lisa'nın gizemi çözüldü mü? Araştırmalar orayı işaret ediyor Unutulmaya yüz tutan keçe işleme sanatından sergi: "Çingene kızı"na büyük ilgi "Türkiye'yi Şehir Şehir Geziyoruz" projesi kapsamında sıradaki durak Bingöl Burası Brezilya değil Adana: Portakal Çiçeği Karnavalı'ndan renkli görüntüler ''Joker 2'' filminin fragmanı yayınlandı Mimar Sinan'ın "ustalık eserinin" restorasyonunda son düzlük: "2024 sonuna bitirebiliriz"