Koronavirüse karşı mizah: Jimmy Fallon programını evinden, Stephen Colbert küvetten sundu

Koronavirüs önlemleri çerçevesinde çekimleri durdurulan The Tonight Show'un sunucusu Jimmy Fallon ile The Late Show'un yapımcısı Stephen Colbert, seyircilerine seslenmenin yolunu bir şekilde buldu. Fallon programı evinde yaptı, Colbert ise küvette!

Son Güncelleme:

Koronavirüs salgını, şov dünyasını farklı önlemler almaya itti.

Peş peşe gelen iptaller, ertelemeler, askıya alınma haberlerinin ardından arşivler bedelsiz açılıyor, internet üzerinden canlı konserler veriliyor, sanal müze turları düzenleniyor, insanların kültür-sanat içeriklerine ulaşabilmesi için çeşitli yöntemler geliştiriliyor. 

Çok izlenen programlardan The Tonight Show'un sunucusu Jimmy Fallon da çekimler durdurulunca stüdyosunu evinde kurdu.

Eşinin çektiği, çocuklarının da katıldığı özel bir programla seyircisine evinden seslendi Fallon. 

The Tonight Show'un resmi YouTube kanalı üzerinden canlı yayınlanan 10 dakikalık özel program, saatler içinde 1 milyon izleyici barajını geçti.


Fallon, programına internet üzerinden devam ederek her akşam ABD'deki farklı kuruluşlar için bağış toplanmasına öncülük edecek... 

Bir başka önemli şov programı The Late Show'un yapımcısı Stephen Colbert ise daha sıradışı bir şekilde seyirci karşısındaydı dün akşam.

Colbert, köpükler içindeki bir küvetten seslendi programın takipçilerine. 


The Late Show'un YouTube kanalına yüklenen video, bu haberi yaptığımız anda yaklaşık 2 milyon kişi tarafından izlenmişti.. 

Sonraki Haber