Koronavirüs testi geçen hafta pozitif çıkmıştı, İspanyol tenor hastanede

Geçen hafta yaptırdığı koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyuran dünyaca ünlü İspanyol tenor Plácido Domingo, Meksika'nın Acapulco kentinde hastaneye kaldırıldı. Domingo'nun genel durumunun iyi olduğu belirtiliyor...

Son Güncelleme:

Geçen hafta Facebook hesabı üzerinden korona pozitif olduğunu duyurmuş, herkesi mesafeyi korumaya ve dikkatli olmaya çağırmıştı.

Dünyaca ünlü İspanyol tenor Plácido Domingo, şimdi hastanede.

Meksika'nın Acapulco kentinde tedavi altında tutulan Domingo'nun genel durumu iyi. Açıklama, efsanevi tenorun sözcüsünden geldi. O açıklamaya göre, Domingo tedaviye olumlu yanıt veriyor. 

79 yaşındaki Plácido Domingo, geçen hafta yaptığı duyuruda öksürük ve soğuk algınlığı şikâyetleri üzerine yaptırdığı testin pozitif çıktığını duyurmuş, ailesiyle birlikte eve kapandığını belirtmişti. 

İspanyol tenor, herkesi de ihtiyatlı olmaya çağırıp şu mesajı vermişti: "Herkese çok dikkatli olmaları için yalvarıyorum. Basit önerileri yerine getirin. Yerel yöneticilerin rehberliğini takip edin. Ellerinizi sık sık yıkayın, başka insanlarla aranızdaki mesafeyi koruyun. Hep birlikte virüsle savaşabiliriz, bu krizi durdurabiliriz. Umarım pek yakında normal hayatımıza dönebiliriz." 

Sonraki Haber