Kendi Düşen Ağlamaz 27. Bölüm İzle Full TRT 1 Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölüm tek parça izle

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin yirmi yedinci bölümü 4 Ocak 2024 Perşembe günü TRT 1'de yayınlandı. Kendi Düşen Ağlamaz'ın 27. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Son Güncelleme:

TRT1'in yaz dizileri arasında başlayan Kendi Düşen Ağlamaz dizisi araştırılıyor Kendi Düşen Ağlamaz'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu ele aldık. İşte TRT 1 Kendi Düşen Ağlamaz 27. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ 26. BÖLÜM KONUSU

Serkan tam Alize’yi kaybettim derken, Alize hiç kimsenin beklemediği bir hamlesiyle herkesi şaşırtır ve onlar için yeni kararlar alma vaktidir. Sürekli kendi dertleri yüzünden soluğu Alize ve Serkan’ın yanında alan aile ve arkadaş üyeleri, diğeri de Alize’nin okulunu bitirebilmesi için vermek zorunda olduğu sınavı… Tam hayallerine kavuştuklarını düşünürlerken öyle bir şey olur ki, soluğu kaçtıkları yerde alırlar. Üstelik şimdi değil çekip gitmek, bu fikri akıllarının ucundan bile geçirmeyecek kadar ölüm kalım meselesinin tam ortasındadırlar.

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ OYUNCULARI

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde yer alan oyuncuların listesi şu şekilde:

Hakan Yılmaz - Nurettin Soner

Selen Soyder - Sinem Devran

Eylül Tumbar - Alize Soner

Enes Koçak - Serkan Bıçakçı

Berat Yenilmez - Kadir

Hivda Zizan Alp - Serap Bıçakçı

Yonca Şahinbaş

Serhan Onat - Alp Demirkan

Sema Çeyrekbaşı

Yiğit Kalkavan - Rıdvan

Sait Genay

Beste Yaralı

Çağla Boz - Tuğçe

Yiğit Kaan Yazıcı

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ YENİ BÖLÜM İZLE

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin TRT 1'de 4 Ocak günü yayınlanan 27. bölümünü (yirmi yedinci bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ 27. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Sonraki Haber