Kemal Sunal, ölümünün 20. yıldönümünde kabri başında anıldı

Yeşilçam'ın en çok güldüren ismi Kemal Sunal, ölümünün 20. yıldönümünde kabri başında anıldı. Törene usta oyuncunun eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal, kızı Ezo Sunal'ın yanı sıra dostları, arkadaşları ve sevenleri katıldı...

Son Güncelleme:

Türk tiyatro ve sinemasının büyük ismi, Yeşilçam'ın gülen, güldüren yüzü Kemal Sunal'ın aramızdan ayrılmasının üzerinden 20 yıl geçti.

Sunal, Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.

Törene usta oyuncunun eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal, kızı Ezo Sunal'ın yanı sıra dostları, arkadaşları ve sevenleri de katıldı.

Anma töreninde konuşan Gül Sunal, eşinin ölümünün ardından sevenlerinin kendileri için teselli olduğunu söyledi. Gül Sunal, "Artık ben kabullenmeye başlıyorum kendi adıma. Onsuz yaşamaya alışmaya çalışıyorum. Çok zor tabii ama artarak büyüyen sevgi, bizlere teselli oluyor. Sevenleri hiç yalnız bırakmıyor. Çok güzel şeyler yaşıyoruz. Ama yokluğu da çok acıklı," dedi.

"BABAMLA KIZIMI TANIŞTIRACAĞIM GÜNÜ BEKLİYORUM"

Babasına özlemini dile getiren Ali Sunal da şöyle konuştu: "Çok artarak devam eden, çok hak ettiği bir sevgiyi görüyor. Görüyordur, diye umuyorum. Şimdi bizim yeni bir heyecanımız var. Torunu oldu. Narin var. Babamı çok özledim. Tek tesellim 3 yaşından sonra babamla Narin'i tanıştırırken evimizde bol bol Kemal Sunal olacak diye düşünüyorum. O günü bekliyorum ben de. Bir şekilde kendimizi teselli etmeye çalışıyoruz. Annemin yazdığı kitap bizim büfede duruyor. Oradan geçerken Narin bağırıyor yani. Bir şekilde bir tepki veriyor. Yaklaştırdığımda da kitaptaki fotoğrafı seviyor. Bunu hep yapıyor. Çocuklar hissediyor herhaldediye düşünüyorum. İnşallah babam da bir yerlerden görüyor ve hissediyordur." 

Ezo Sunal da, "Türk halkının hem kalbinde hem gülücüklerinde yaşayacak. Bu da bize en güzel miras zaten," açıklamasını yaptı... DHA

Sonraki Haber