İstiklal Caddesi'nin simgelerinden Pandora Kitabevi kapanıyor

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinin tarihi ve kültürel mekanları yerlerini teker teker yeme içme mekanlarına bırakıyor. İstiklal Caddesi'nin simgelerinden biri olan 31 yıllık Pandora Kitabevi bu ayın sonunda kapısına kilit vuracak.

Son Güncelleme:

Haber Global muhabiri Saadet Çelikçi'nin haberine göre Beyoğlu, kültür noktalarını, kitapevlerini bir bir kaybediyor. Pandora Kitabevi de Beyoğlu'na veda ediyor. Kapısında 1991 ve sonsuzluk işareti yazıyor ama Pandora Kitabevi temmuzun sonunda kapanacak.

Kaynak: Haber Global TV

Dünyada en çok hasılat yapan animasyon filmi Ne Zha 2 oldu Dünyada en çok hasılat yapan animasyon filmi Ne Zha 2 oldu 200 yıllık saray halıları onarılıyor Ediz Hun: "Sinema beklenen düzeyde değil" Selçuk Yöntem: "Tiyatro benim hayatımın ta kendisi" Napoli'de "Barış için Konser" etkinliği Tayvan'da Japon balığı sanatı sergisi