İBB'den plastik sanat alanındaki sanatçılara destek: "Sanat Pazarı" projesi hayata geçiriliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sahne sanatları alanında emek veren sanatçılara verdiği desteğin ardından plastik sanat alanıyla ilgilenen sanatçılar için "Sanat Pazarı" projesini hayata geçiriyor. Online başvurular başladı...

Son Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle çalışmalarına ara vermek zorunda kalan sanatçılara destek olmak amacıyla düzenlediği etkinlikleri genişleterek sürdürüyor.

Belediyenin "Sanat Sizden Mekân Bizden" projesi kapsamında sahne sanatları alanında emek veren sanatçılara verdiği desteğin ardından şimdi de plastik sanat alanıyla ilgilenen sanatçılar için "Sanat Pazarı" projesi hayata geçiriliyor.

Resim, heykel, seramik, fotoğraf, hat-tezhip-minyatür gibi sanat dallarında çalışmalar yapan sanatçıların eserlerini İstanbullu sanatseverlerle buluşturacak "Sanat Pazarı"nda yer almak isteyenler için İBB Kültür Daire Başkanlığı online başvuruları almaya başladı.

23, 24 ve 25 Ekim tarihlerinde "Sanat Pazarı"nda eserlerinin yer almasını isteyen sanatçılar, 14 Ekim gece yarısına kadar internet üzerinden başvuru yapabilir. Başvurusu kabul edilen sanatçıların eserleri, İBB'nin belirlediği alanlarda sergilenecek...

Sonraki Haber