"Hustlers" filmi yapımcılarından 40 milyon dolar tazminat talep ediyor

Jennifer Lopez'li Hustlers filminin ilham kaynağı Samantha Barbash, öyküsünün izinsiz kullanıldığı ve kişilik haklarının zedelendiği gerekçesiyle yapımcı şirket STX Film'i dava etti. Striptizci kadın, 40 milyon dolar talep ediyor...

Son Güncelleme:

Samantha Barbash, dava tehdidinin boş olmadığını kanıtladı, Hustlers'ın yapımcısı STX Film hakkında resmen suç duyurusunda bulundu. 

Hayat öyküsünün çarpıtıldığını, stüdyonun kaba ve duyarsız davrandığını, kişilik haklarının zedelendiğini savunan, öyküsünün rızası olmadan  kullanıldığını söyleyen Barbash, toplamda 40 milyon dolar tazminat talep ediyor. 

STX Film yetkilileri, "Topluma mal olmuş gerçeğe dayalı öyküleri anlatmak için hakkımızı savunacağız," açıklamasını yapmakla yetindi.

Jennifer Lopez'in Hustlers filminde canlandırdığı Ramona karakterine ilham veren Samantha Barbash, 2017'de striptiz yaptığı kulüpte müşterilerine uyuşturucu verip kredi kartlarını çalmaktan 5 yıl hapis cezasına çarptırılmış, ardından şartlı olarak tahliye edilmişti.  

Jennifer Lopez'in Lili Reinhart, Constance Wu, Julia Stiles, Cardi B, Mercedes Ruehl gibi isimlerle birlikte rol aldığı Hustlers, Wall Street müşterilerine şantaj yapmak için bir araya gelen eski bir striptiz kulübü çalışanlarının öyküsünü anlatıyor. Film, birebir Samantha Barbash'ın hüküm giydiği suçu aktarıyor. 

Lorene Scafaria'nın yazıp yönettiği Hustlers, 20 milyon dolarlık bütçesine karşılık eylülden bu yana 160 milyon dolara yakın hasılat elde etti, belirtelim...

Sonraki Haber