This browser does not support the video element.

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz", yeni sezonuna bu akşam başlıyor

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz", yeni sezonunun ilk bölümüyle bu akşam ekranda. Hızır'ın uzun süre sonra kalbini bir kadına açması, beraberinde yeni sorunlar getirirken iktidar savaşında yeni cepheler açılıyor...

Son Güncelleme:

Kadrosunu Naz Elmas, Selda Alkor ve Burak Sergen ile takviye eden "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz", 140. bölümüyle yeni sezonuna "Merhaba," diyor. Sezonun ilk bölümünde neler yaşanacak birlikte bakalım:


Hızır Çakırbeyli, silah ticaretindeki gücüne güç katmak için tasarladığı, çok kârlı fakat bir o kadar da tehlikeli buluşuyla tüm dikkatleri üzerine çeker. Bu değeri çok büyük icadın ilk denemesi, kopacak fırtınanın fitilini ateşler.

Yeni silahın hedefindeki ilk kişinin ölümüyle başlayan savaşta cepheler kolay oluşmayacaktır.


Çakırbeyliler ve dostlarının İstanbul'un dört bir yanından yükselttiği sesler de başlatılan yeni savaşın ilanı olacaktır.

Hızır Çakırbeyli, sadece işinde değil, aşk hayatındaki buluşuyla da olay yaratır. Uzun bir aradan sonra kalbini açtığı Sevda'nın babası ve amcasının da masada oturuyor olması işleri karıştıracaktır.



Kız tarafı, ikilinin arasındaki ilişkiyi resmiyete dökmek için hızlı davranmak gerektiğini düşünürken Çakırbeyliler, bu duruma sıcak bakmamaktadır.


Hısım mı yoksa hasım mı olacağı henüz belli olmayan masanın yeni üyelerinin kendi aralarındaki anlaşmazlık da Hızır-Sevda çiftinin geleceği üzerinde etkili olacaktır.  


Bahadır Özdener 'in senaryosunu yazdığı, Onur Tan'ın yönettiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da başlıca rolleri Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Naz Elmas (Sevda Meftun), Selda Alkor (Melike Meftun), Burak Sergen (Feyyaz Meftun), Tarık Ünlüoğlu (Ünal Kaplan), Mustafa Üstündağ (Boran), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli) ve Sabina Toziya (Hayriye Çakırbeyli) paylaşıyor...

Sonraki Haber