Elton John: Benden geriye pek bir şey kalmadı

Sağlık sorunlarıyla boğuşan ünlü İngiliz şarkıcı Elton John, "Benden geriye pek bir şey kalmadı" diyerek hayranlarını üzdü.

Son Güncelleme:

Hyranlarını memnun etmek ve sahnede hissedilen o adrenalini yaşamak için konserler verseler de, geride bir miras bıraktıkları için tüm müzik endüstrisi ve tüm takipçileri tarafından her zaman saygıyla anılacak büyük müzik şahsiyetleri var. 

Onlardan biri de şu anda 77 yaşında olan ve bazı sağlık sorunları nedeniyle sahneden çekilmesine ve hayatında başka öncelikler koymasına, hatta müzikten bile önce gelmesine neden olan İngiliz şarkıcı Elton John.

Sanatçı, mevcut sağlık durumu ve karşılaştığı tüm zorluklarla ilgili açıklamalarda bulundu. Bunu 'Elton John: Never Too Late' adlı filminin galasında yaptı. 

Sanatçı basına hitaben, sağlık sorunlarını anlatırken, kendine özgü mizah anlayışını ve gülümsemesini asla kaybetmeden şu sözleri sarf etti:

"Doğrusunu söylemek gerekirse benden pek bir şey kalmadı. Bademciklerim yok, geniz etim yok, aslında benden kalan tek şey sol kalçam. Ama hâlâ buradayım ve size ne kadar teşekkür etsem az. Sizler beni ben ve Elijah yapan insanlarsınız. Beni dünyanın en mutlu adamı yaptığın için teşekkür ederim."

Sonraki Haber