Elisabeth Moss, yeni dizisi "Candy"de eli baltalı bir katili canlandıracak

The Handmaid's Tale'in yıldızı Elisabeth Moss'un yeni projesi belli oldu. Aktris, gerçek bir öyküyü anlatan Candy isimli mini dizide eli baltalı bir katili canlandıracak...

Son Güncelleme:

Mad Men'in ardından The Handmaid's Tale'deki rolüyle son dönemin en büyük yıldızları arasına giren Elisabeth Moss, eline balta almaya hazırlanıyor!

Aktris, gerçek bir öyküye dayanan Candy isimli mini dizide Candy Montgomery'ye hayat verecek.

Montgomery, görünürde mükemmel bir hayatı olan Teksaslı bir kadındı, ta ki kiliseden arkadaşı Betty Gore'u 1980 yılında baltayla öldürene kadar.

Projenin arkasında gerçek suç dizisi The Act'te birlikte çalışan Nick Antosca ile Robin Veith var. Mad Men'in senaristlerinden Veith, Elisabeth Moss'la Candy'nin yapımcılığını üstlenecek.

Moss, yeni rolüyle ilgili "Uzun zamandır bir anti kahramanı canlandırmak istiyor ve Mad Men'den sonra Robin'le tekrar çalışabilmek için bir fırsat arıyordum. Robin bana gelip Teksaslı katil bir ev hanımını canlandırmak isteyip istemediğimi sorduğunda doğrudan 'Nereyi imzalıyorum?' diye sordum. Tabii bir de The Act'te muhteşem iş çıkaran Nick Antosca ile de çalışma fırsatı bulacağım. Bu da muhteşem bir tatlının üzerine 100 tane kiraz koymak gibi bir şey," açıklamasını yaptı...

Sonraki Haber