Dünya yıldızları, eşitlik ve adalet için "United for Our Future" konserinde buluşuyor

Koronavirüs dayanışmasından sonra bu kez eşitlik ve adalet için dev bir konser organizasyonu düzenleniyor. Coldplay'dan Miley Cyrus'a yıldızlar, 27 Haziran akşamı tüm dünyada canlı yayınlanacak "United for Our Future" konserinde buluşacak...

Son Güncelleme:

Paul McCartney'den Lady Gaga'ya, Elton John'dan Stevie Wonder'a, Keith Urban'dan Andrea Bocelli'ye, Alanis Morissette'den Chris Martin'e onlarca dünya yıldızı, 18 Nisan'da koronavirüs salgınına karşı tek yürek olmuştu, şimdi farklı bir amaç uğruna toplanan yeni isimlerde sıra.  

Global Citizen kuruluşu, One World: Together at Home organizasyonundan sonra bu kez adalet ve eşitlik talebiyle evlere konuk olacak. 


Global Goal: United for Our Future başlığındaki etkinlik, cumartesi akşamı önemli televizyon kanalları, dijital platformlar ve internet üzerinden tüm dünyada canlı yayınlanacak.

Sunuculuğunu Dwayne Johnson'ın üsteleneceği etkinlikte evlerinden hayranlarıyla buluşacak isimler arasında Coldplay, Justin Bieber, Miley Cyrus, Shakira, J Balvin ve Usher da yer alıyor. 


George Floyd cinayeti sonrasında hızla yaylan ırkçılık karşıtı eylemlere selam çakan, sadece siyahların değil ezilen tüm halkların yanında duran organizasyona Chris Rock'dan Olivia Colman'a, Charlize Theron'dan Hugh Jackman'a sinema ve TV yıldızları da destek veriyor...

Sonraki Haber