Dostlar Tiyatrosu, bu akşam da "Fay Hattı" oyununu çevrimiçi yapıyor

İlk kez 2003-2004 sezonunda sahnelenen Fay Hattı oyunu, bu akşamdan itibaren duayen tiyatrocu Genco Erkal'ın YouTube sayfasında olacak. Sıkı bir günümüz insanı eleştirisi sunan oyunda Erkal'ın yanı sıra Sumru Yavrucuk'la Erdem Akakçe rol alıyor...

Koronavirüs günlerinde sırasıyla Marx'ın Dönüşü, Sivas 93, Yalınayak Sokrates, Aymazoğlu ile Kundakçılar, Nereye Gidiyoruz?, Simyacı ve Can oyunlarını seyirciyle buluşturan Dostlar Tiyatrosu'nun kurucusu Genco Erkal, bu akşam da Fay Hattı'nı erişime açıyor.

İlk kez 2003-2004 sezonunda sahnelenen Fay Hattı'nda 17 Ağustos Depremi sonrasında yeni bir deprem bekleyen İstanbul'da hiçbir şeyle gerçek anlamda yüzleşmemiş, hayatı sorgulamamış, kendi içine kapanmış günümüz insanının eleştirisi yapılıyor.

Behiç Ak'ın yazdığı oyun, deprem tehlikesinden yola çıkarak insanların hayatlarını güvence altına almak için aldıkları önlemlerin aslında duruma göre yararsız, hatta zararlı olabileceğini mizahi bir dille anlatıyor.

Genco Erkal, Sumru Yavrucuk ve Erdem Akakçe'nin rol aldığı, müteahhit tiplemesiyle Serdar Bordanacı'nın görünmeden sesiyle katıldığı oyun, bu akşamdan itibaren Genco Erkal'ın YouTube sayfasında olacak... 

Sonraki Haber