Dördüncü Matrix filminin ismi açıklandı

Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss gibi yıldızların oyuncu kadrosunda yer alacağı Matrix serisinin yeni filminin isminin belli olduğu konuşuluyor.

Son Güncelleme:

Bilim kurgu filmi deyince akla ilk gelen Matrix, 21 yıl aradan sonra geri dönüyor. Yeni filme dair pek fazla detay bilinmemekle birlikte filmin isminin ne olacağına dair ipuçları medyaya yansıdı.

Independent Türkçe'nin We Got This Covered'dan aktardığına göre, merakla beklenen yapımlara dair bilgiler vermesiyle tanınan Daniel Richtman ve internetteki pek çok diğer söylenti yeni filmin isminin 'The Matrix: Resurrections' olacağına işaret ediyor. Ancak henüz resmi herhangi bir açıklama yapılmış değil.

Yapımdan veya koronavirüs pandemisinden kaynaklı herhangi bir aksaklık çıkmadığı durumda film 22 Aralık 2021'de vizyona girecek.

Seride Neo karakterini canlandıran Hollywood yıldızı Keanu Reeves filme dair daha önce yaptığı açıklamada filmin bir aşk hikayesi olduğunu ve Lana Wachowski'nin harika bir senaryo yazdığını söylemişti. 

Matrix 4, 2021'nin merakla beklenen yapımları listesinde üst sıralarda yer alıyor. 

DÖRDÜNCÜ FİLMDE YER ALMAYACAK!

Seride Morpheus'u canlandıran Fishburne, Matrix 4'te oynaması için kendisine teklif yapılmadığını açıklamıştı. Deneyimli oyuncu, "Ekip için en iyisini diliyorum. Filmin de çok iyi olacağını ümit ediyorum" demişti.

NEDEN 20 YIL SONRA GERİ DÖNÜYORLAR?

Reeves, Empire dergisine verdiği röportajda neredeyse 20 yıl sonra Matrix'e dönmeyi kabul etmesinin sebebinin yeni filmin güçlü öyküsüyle incelikli senaryosu olduğunu açıkladı, Lana Wachowski'yi de övdü: "Onunla yeniden çalışmak heyecan verici bir deneyim. Gerçekten özel. Hikaye de öyleydi. Anlattıkları da anlamlıydı,"Matrix'in

Trinity'si Carrie-Anne Moss da, yine Empire'a yaptığı açıklamada Wachowski, David Mitchell ve Aleksandar Hemon'ın elinden çıkan senaryonun derinliğine bayıldığını ve çok heyecanlandığını söyledi. Aktris, o zamana kadar yeni bir Matrix filminin çekilebileceğini düşünmediğini de ekledi.

Sonraki Haber