Daniel Radcliffe: "Harry Potter rolü yüzünden alkolik oldum"

Harry Potter serisinin yıldızı Daniel Radcliffe, bir dönem yaşadığı alkol sorununu filme bağladı. Britanyalı aktör, "Serinin sonlarına doğru ve bittikten sonra çok fazla içmeye başladım. Daha sonra ne yapacağımı bilmediğim için paniklemiştim," dedi...

Son Güncelleme:

Daniel Radcliffe, J.K. Rowling'in çoksatan fantastik serisinden sinemaya uyarlanan Harry Potter filmlerinde rol almaya başladığında henüz 12 yaşındaydı. 

Bu rol, onu çok küçük yaşta şöhrete kavuşturdu ama beraberinde bir dizi sorunu da getirdi.

1989 doğumlu olan Britanyalı aktör, şöhreti taşımakta zorlanıyordu. 

Bu konuda samimi bir açıklama yaptı Radcliffe.

BBC Radyo'ya konuşan oyuncu, yaşadığı alkol sorununa değindi. Sorunun Harry Potter fimlerinin tamamlanmasına yakın yaşadığı belirsizlikle tetiklendiğini belirten Radcliffe, daha sonra ne yapacağını bilememe endişesinin sekiz filmlik serinin sonlarına doğru daha da kötü bir hal aldığını söyledi. 


"Başlarda kötü düşünüyordum. Dışarı çıkıp sarhoş olduğumda bir anda dikkati üzerime çektiğimi fark ediyordum. Bu herhangi birinin sarhoş olması değildi çünkü. Bu durum tam da 'Bakın Harry Potter barda sarhoş olmuş' tepkisindeki gibiydi," diyen Radcliffe, bundan hoşlanmadığını ama sorunla baş etmek için daha fazla içtiğini anlattı. 

Daniel Radcliffe şöyle konuştu: " Harry Potter serisinin sonlarına doğru ve bittikten sonra çok fazla alkol tüketmeye başladım. Daha sonra ne yapacağımı bilmediğim için paniklemiştim."

Bu durumun birkaç yıl devam ettiğini söyleyen Britanyalı oyuncu, ailesi ve arkadaşlarının da yardımıyla alkolden kurtulduğunu belirtti. 

Harry Potter serisinden sonra fazla ses getirmeyen yapımlarda boy gösteren Radcliffe, 2010 yılından beri alkolden uzak duruyor... 

Sonraki Haber