This browser does not support the video element.

"Çukur" 95. bölüm: Yamaç yeni bir kararın eşiğinde, Karaca tercihini yapıyor

Yeni sezonuna Yamaç'ın vurulmasıyla başlayan Çukur'da yine heyecanlı bir bölüm seyirciyi bekliyor. Karaca tercihini yapıyor, sürpriz bir isim tarafından kaçırılıp iyileştirilen Yamaç ise, bir kez daha hayati bir yol ayrımına geliyor...

Son Güncelleme:

Yeni sezonuna geçen hafta hızlı bir şekilde başlayan Çukur, bu akşam 4. sezonunun 2. bölümüyle; bir başka deyişle 95. bölümüyle seyirci karşısında: 

Çukur sokakları, Yamaç'ın vurulma haberiyle çalkalanırken Koçovalıları bekleyen tek kötü haber bu değildir.

Bütün aile, önce Cumali'nin Yamaç'ı vurduğunu öğrendiğinde sonra da Cumali'nin söylediği gerçeklerle bir kez daha sarsılır.

Yamaç'ın vurulmasını bir fırsat olarak değerlendiren Cengiz Erdenet, Arık'la işlerine devam eder ama bu kez yollarına hiç beklenmedik, gizemli biri tarafından taş konulur.

Yamaç, sürpriz bir isim tarafından kaçırılıp iyileştirilmiştir.

Cumali, Çukur'da yeni bir devir açtığını ilan eder.

Koçovalılar yeni haberlere alışmaya çalışırken Karaca, kendi kaderini çizmeyi seçer ve Azer'le hayatlarını değiştirecek bir karar alır.

Yamaç, mahallesinin artık onun mahallesi, evinin artık onun evi olmadığını fark ettiğinde yeni bir kararın eşiğine gelir...

Senaryosunu Gökhan Horzum'un yazdığı, Sinan Öztürk'ün yönettiği Ay Yapım imzalı Çukur'un kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Aras Bulut İynemli, Barış Arduç, Perihan Savaş, Nur Sürer, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memilli, Damla Sönmez, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Kubilay Aka, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Hare Sürel, Kadir Çermik, İrem Sak, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ece Yaşar, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya, İlkay Akdağlı ve Çağrı Atakan.

Sonraki Haber