"Çocuk", bu akşam 5. bölümüyle ekranda

Başrollerini Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman ve Merve Çağıran'ın paylaştığı Çocuk, bu akşam 5. bölümüyle izleyici karşısında. Yeni bölümde Hasan'ın Efe ile ilgili öğrendiği gerçek, bütün taşları yerinden oynatıyor...

Son Güncelleme:

Çocuk'ta sıra 5. bölümde: 

Asiye'nin yıllardır bastırdığı annelik duyguları, artık önüne geçilemez bir hal alır. 


Asiye'nin Hasan'ın etrafında oluşu ve özverisi karşısında işkillenen Ali Kemal, Emine'den gelen haberle bir anda allak bullak olur. 

Şule, Akça'yı Hasan'ın elinden kurtarmış çiftlik evine saklamıştır. 

Emine, Akça'nın Efe'yi alıp gitmesine engel olurken açılan yağlı kapıyı da kapatmamıştır. 


Asiye ve Şule, birbirlerine olan öfkeleriyle gözlerini karartıp Ali Kemal'e her şeyi anlatmaya karar verir. Gördükleri resim, ikisini de allak bullak ederken Şule, sadece Efe'yi değil Ali Kemal'i de Akça'ya kaptıracağını anlar. Kocası için Efe'ye anne olacaktır… 


Ali Kemal, olan bitenden habersiz Akça'ya karşı hissettiklerinin yanlış olduğunu düşünerek ailesine, eşine olan ilgisini artırırken Hasan'ın Efe ile ilgili öğrendiği gerçek, bütün taşları yerinden oynatacaktır. 

Nazlı Sunlu Kaçan ve Hilal Yıldız'ın senaryosunu kaleme aldığı Çocuk'ta başlıca rolleri Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Kenan Acar, Nimet İyigün, Okday Korunan, Selda Aktuna, Aylin Aras ve Mehmet Emin Güney üstleniyor. 

1441 Productions imzalı dizinin yönetmeniyse Serkan Birinci... 

Sonraki Haber