Chucky dizisinin üçüncü sezonu geliyor

Sinema dünyasının ünlü 'katil bebeği' Chucky, dizi yolculuğuna üçüncü sezonla devam ediyor. Dizinin yaratıcısı Don Mancini, yeni sezonun şimdiye kadarki en korkunç sezon olacağını söyledi.

Son Güncelleme:

İkonik 'katil bebek' Chucky için oyun devam ediyor! ABD'deki kablolu TV kanalı Syfy ve USA Network, Televizyon Eleştirmenleri Birliği'nin 2023 Kış Basın Turu sırasında çok seyredilen dizileri Chucky'nin üçüncü sezon için hazırlıkların başladığını, dizinin sonbaharda geri döneceğini duyurdu.

Don Mancini tarafından yaratılan korku dizisi, 2017 yapımı Cult of Chucky'nin devamı olarak yayınlanmaya başladı ve 14 yaşındaki Jake Wheeler'ın (Zackary Arthur) bir bahçe satışında ikonik katil bebeği satın almasıyla birlikte başlayan Hackensnack, New Jersey cinayetlerini takip etti.

2021'de prömiyeri yapılan dizi, hem eleştirmenlerden hem de "Chucky" serisinin uzun süreli hayranlarından büyük ölçüde olumlu tepkiler aldı. Birçok izleyici dizinin yaratıcılığını ve Chucky/Charles Lee Ray rolünü yeniden canlandıran Brad Dourif'in dönüşünü övdü.

8 bölümden oluşan ikinci sezonu 23 Kasım 2022'de biten dizi, kısa bir sessizliğin ardından yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Dizinin oyuncu kadrosunda Brad Dourif ile birlikte Zackary Arthur, Björgvin Arnarson, Alyvia Alyn Lind ve Jennifer Tilly gibi isimler yer alıyor.

Chucky'nin üçüncü sezon prömiyer tarihi henüz belli değil.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber