Burak Çevik imzalı "Aidiyet" ve "Tuzdan Kaide", özel gösterimle izleyici karşısında

Burak Çevik'in Türkiye'de vizyon şansı bulamayan filmleri; Aidiyet ile Tuzdan Kaide, yarın akşam Beyoğlu Sineması'nda izleyiciyle buluşuyor. Özel geceye yönetmen Çevik de katılıp seyircilerin sorularını yanıtlayacak...

Son Güncelleme:

Eylül Su Sapan ile Çağlar Yalçınkaya'nın rol aldığı Aidiyet, 15 yıl önce İstanbul'da işlenmiş bir cinayetin mahkeme kayıtlarına ve yönetmen Burak Çevik'in kişisel hafızasına dayanıyor.


Yönetmenin 2018'de çektiği ilk filmi Tuzdan Kaide ise, zamanda sabitlenmiş 30 yaşlarındaki münzevi bir kadının zamansız ve mekânsız hikâyesini anlatıyor. Fantastik dramda Zinnure Türe, Dila Yumurtacı, Esma Madra, Banu Fotocan, Elit İşcan, Nihal Koldaş, Nazan Kesal gibi isimler rol alıyor. 


Beyoğlu Sineması'ndaki özel gösterim, saat 21.00'de Aidiyet'in gösterimiyle başlayacak. Ardından 22.15'te soru-cevap bölümü, sonrasındaysa saat 22.45'te Tuzdan Kaide'nin gösterimi yapılacak. 

1993 doğumlu Burak Çevik'in son filmi Aidiyet'in yolculuğu, gelecek haftadan itibaren Ankara, İzmir, Ardahan ve Kars'la devam edecek... 

Sonraki Haber