Alper Kul'dan Özge Uzun ile Hafta Sonu'da ses getirecek açıklamalar

Haber Global ekranlarında Özge Uzun ile Hafta Sonu programına konuk olan ünlü oyuncu Alper Kul, kadın cinayetlerine sert tepki gösterirken oyunculuk hayatıyla ilgili ilginç açıklamalar da yaptı

Son Güncelleme:

Son dönemin en dikkat çeken oyuncularından biri Alper Kul. Özellikle Güldür Güldür'ün ilk döneminde yıldızı parlayan, fakat sonrasında oyunculuk kariyerinde basamakları hızla tırmanan Alper Kul, Haber Global ekranlarında Özge Uzun ile Hafta Sonu programına konuk oldu. 

"ÇOCUĞUNUN MERHAMET EKSİKLİĞİ VARSA GİT TEDAVİ ETTİR, NİYE EVLENDİRİYORSUN"
Türkiye'yi ayağa kaldıran Emine Bulut cinayetiyle birlikte gündemin baş sırasına yerleşen kadın cinayetlerini değerlendiren Alper Kul, "Benim başıma gelmedikçe susmak maalesef çözüm olmuyor. Sürekli yaşanıyor ama son 1 aydır daha tesadüfi bir şekilde duyabildik maalesef. Normalde hayatın durmuş olması lazımdı normalde. Kimsenin işe gitmiyor olması, herkesin yas tutuyor olması lazımdı ama bu normalleştikçe suçlu da alan kazanıyor. Bunun çözümü, evet, kanun değiştirmekten de geçiyor. Kişinin özünü dara çekmesinden de, hesaplaşmasından da, ahlakından da geçiyor ama en azından merhamet sahibi insanlar yetiştirmek gerekiyor. Sen çocuğunun psikolojik sorunları olduğunu biliyorsun, 'Hadi bu çocuğu evlendirelim de, bu çocuk bir toparlansın' zihniyetiyle bir kız çocuğunun hayatını zindan etme kararını anne baba olarak sen alıyorsun. Senin çocuğun psikolojik sorun yaşıyorsa, senin çocuğunda merhamet eksikliği varsa; hayvana, insana, kadına, sen o çocuğunu git tedavi ettir kardeşim. Niye evlendiriyorsun" dedi.


"3 YIL AĞLAR MI BİR İNSAN, KOMEDİYİ DAHA ÇOK SEVİYORUM"
Oyunculuk kariyerinde bugüne kadar yaşadıklarını da anlatan Kul, "Kınalı Kar diye bir dizide oynadım 3 yıl ağladım" dedi. Kul, "O işlerin tutması bir dert, tutmaması bir dert. 3 yıl ağlar mı bir insan. Sessiz Gemiler diye bir işte oynadım, ilk bölümünü anlatıyorum; Karım hamileyken benim kumar borcumdan dolayı adamlar beni döverken karıma tekme atıyor, karım çocuğunu düşürüyor. Kardeşim o bölüm kötü yola düşüyor. Eniştem karıma yazıyor. Annem ölüyor, babam kalp krizi geçiriyor. Birinci bölüm daha! Ağla ağla... Beni aradılar Trabzon'dan, adam diyor ki; 'Abi ha bu dizi çok iyi dizi. Hanım yanımda ağlayi, çocuklar yerde perişan. Ha bu dizi çok iyi dizi, tutar'. Yani orada öyle bir duyguya boğman lazım izleyiciyi. İkisi farklı motivasyonlar, farklı alanlar. Yine ama bir hikayeyi farklı duyguları kullanarak anlatım biçimi olarak seçiyor ikisi de. Ben komediyi daha seviyorum. Çünkü evden çıkıp işe gülerek gidiyorum. Gülerek geri geliyorum. Tutmuş bir drama dizisinde başından geçen şu oluyor; 'Hadi hanım, çoluk, çocuk, sizi seviyorum' diye gidiyorsun, ağla ağla ağla, dön biraz yağmurda ağla, yok olmadı git biraz mezarda ağla, ooo gideyim biraz deniz kenarında Balat'ta kışın ağla ağla ağla, sabaha karşı pestilin çıkmış bütün ağırlığıyla eve geliyorsun. Şaftın kaymış. Kendini toparlıyorsun. Hadi öpüyorsun milleti gidip yine ağlıyorsun..." dedi. 




Sonraki Haber