Ajda Pekkan, konserinde protokolde oturanlara açtı ağzını yumdu gözünü: Göstermelik gelmeyin!

Geçtiğimiz akşam Harbiye Açık Hava Sahnesi'nde sevenleriyle buluşan ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, bir ara protokolde bilet alıp kalkan seyirciye tepki gösterdi. Diğer seyirciler ise Ajda Pekkan'ın tepkisini alkış ile destekledi.

Son Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan'ın Harbiye Açıkhava Sahnesi'ndeki konserinde protokolde oturan dinleyiciler konserden ayrılmaya başlayınca olanlar oldu. Şarkıyı kesen ve duruma oldukça kızan Pekkan, "Protokol bilmiyorsanız göstermelik gelmeyin" şeklinde tepki gösterdi.

ŞARKIYI YARIDA KESTİ

Harbiye Açıkhava koltuklarını full dolduran binlerce müzikseverin alkışları eşliğinde sahne alan Süperstar Ajda Pekkan, sahnede performansıyla olduğu gibi dansları, sahne şovu ve kostümleri ile de seyircinin beğenisini topladı.

3 saatten fazla sahnede kalan Ajda Pekkan, hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşatmıştı ki fakat konserin sonuna doğru ünlü sanatçı bir hayli sinirlendi. Protokolde oturanların yavaş yavaş yerinden ayrıldığını gören Ajda Pekkan, seslendirdiği şarkısını yarıda kesti.

Konser alanından ayrılan kişileri hedef alarak "Ben sizin konserinize gelsem ve en önde protokolde otursam ve ondan sonra çekip gitsem siz ne dersiniz?" dedi. Ünlü sanatçının o sözleri hayranları tarafından alkışla destek gördü. Sözlerine devam eden Ajda Pekkan, "Protokol kurallarını bilmiyorsanız göstermelik gelmeyin" dedi.

Ajda Pekkan'ın menajerine "Otursunlar buraya, şarkım bitmeden kimse kalkamaz" dediği iddia edilirken, yaşanan o anlardan geriye ise sadece cep telefonu kameralarına yansıyan görüntüler kaldı.

Sonraki Haber