2. Çocuk Sanat Festivali, ay sonunda başlıyor, geliri Tohum Otizm Vakfı'na bağışlanacak

Türkiye'nin ilk Çocuk Sanat Festivali, ikinci yılında renkli etkinliklerle yüzlerce çocuğu sanatla buluşturacak. Festivalden elde edilecek gelir, Tohum Otizm Vakfı'na bağışlanacak...

Son Güncelleme:

Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde düzenlenecek 2. Çocuk Sanat Festivali'nde 1-15 yaş arası çocuklar, resimden müziğe, danstan tekstil boyamaya, animasyondan mutfak atölyesine kadar çok sayıda etkinlik ve faaliyete katılma imkânı bulacak.


Festival, bez bebek ve ahşap oyuncak yapımı, geleneksel sahne sanatları, geleneksel Türk el sanatları, ritim, vokal, drama, maske, kukla, grafiti, tabak- tekstil boyama, sinema, gibi birbirinden etkinliklere ev sahipliği yapacak.


Çocuk Sanat Festivali'nde Tan Sağtürk Akademi'de çocuklar duygularını dansla anlatırken, Ragıp Savaş Sanat Akademisi'nde yaratıcılıklarını dramayla ifade edecek. Resim tutkunu çocuklarsa, Devrim Erbil, Çağatay Odabaş ve Yiğit Yazıcı atölyelerinde hayallerini çizgiler ve renklerle tuvale aktaracak.

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, çocuklarla seramik atölyeleri yaparken, Gupse Özay ve Sevinç Erbulak, çocuklara kitaplarını okuyacak.


30 Ocak'ta başlayıp 2 Şubat'a kadar sürecek festivalden elde edilecek gelirse Tohum Otizm Vakfı'na bağışlanacak...

Sonraki Haber