Victoria's Secret Haberleri

Victoria’s Secret, Amerikalı bir moda şirketi, perakendeci Limited Brands'ın bir parçasıdır. Ağırlıklı olarak kadın iç çamaşırı, pijama, dış giyim, mayo, ayakkabı, parfüm, şampuan ve vücut losyonları gibi ve aynı zamanda güzellik ürünleri satışı vardır.

Şirket, Mayıs 2020 itibarıyla 1.070'in üzerinde Amerika Birleşik Devletleri'nde 1.070'in üzerinde mağaza ve Kanada'da 312 mağaza ile faaliyet göstermektedir. Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en büyük iç çamaşırı perakendecisi olmaya devam etmektedir. Şubat 2008 yılında Victoria's Secret, 97.000 ve yarı zamanlı pozisyonlarda 78.100 çalışanı olan bir şirkettir.

Ünlü yıllık moda defilesi, son eserlerini Victoria's Secret Fashion Show ile tanıtır.

Behati Prinsloo, Erin Heatherton, Lindsay Ellingson, Candice Swanepoel, Adriana Lima ve Alessandra Ambrosio Victoria's Secret'in eski modelleri arasında yer almaktaydı.

Yılın şovunda podyumun tozunu attırdı Victoria's Secret Show 2024 fotoğrafları Efsane geri döndü! 6 yıl aradan sonra podyumda rüzgar gibi esti Ağlaya ağlaya veda etmişti... 6 yıl aradan sonra geri dönüyor Aldığı kilolarla tanınmaz hale gelmişti! Adriana Lima'nın son hali şaşırttı