Serhat Akın Haberleri

Niyazi Serhat Akın 5 Haziran 1981 tarihinde dünyaya Vretten'de dünyaya gelmiş Türk eski millî futbolcudur. En son Almanya 4. Ligi olan Regionalliga takımı Berliner AK 07'de oynamış ve futbolu bırakmıştır.

1991 yılında futbola Almanya'da 10 yaşındayken Karlsruher SC takımın altyapısına girerek başladı. 2000 yılına kadar burada oynadı. 2000 yılında Fenerbahçe'ye transfer oldu ve Türkiye millî takımına kadar yükseldi. Fenerbahçe'nin ardından RSC Anderlecht'e transfer olmuştur.

2000-01 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olmuş ve çok sayıda maçlarda yer almıştır, taraftar futbolcuya "Kadıköy Boğası" lakabını vermiştir.

Mustafa Sarıgül, Serhat Akın'ı hastanede ziyaret etti Serhat Akın'ın sağlık durumu hakkında açıklama Bakan Bak'tan Serhat Akın'a geçmiş olsun mesajı Serhat Akın olayı ne, kim vurdu? Serhat Akın'ın geçen haftaki sözleri gündemde... TFF'den silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın'la ilgili açıklama Eski futbolcu Serhat Akın'a silahlı saldırı! ''Program çıkışı ayaklarıma sıktılar" Eski milli futbolcu Serhat Akın'a silahlı saldırı!