Sarunas Jasikevicius Haberleri

Sarunas Jasikevicius 5 Mart 1976 tarihinde dünyaya gelmiş Litvan basketbol antrenörü, eski profesyonel basketbolcudur. Basketbol Süper Ligi ve EuroLeague ekibi Fenerbahçe'nin baş antrenörüdür.

Genellikle Litvanya'nın ve Avrupa'nın gelmiş geçmiş en iyi oyun kurucularından biri olarak kabul edilen Jasikevičius, iki kez EuroLeague Sezonun En İyi Beşi'ne seçildi, 2005 yılında EuroLeague Dörtlü Final MVP'si oldu ve dört kez triple crown kazandı.

9 Şubat 2015'te Jasikevičius, çarpıcı oyun kariyerinin bir ödülü olarak EuroLeague Basketbol Efsanesi seçildi. Ardından 12 Şubat'ta bir törenle onurlandırıldı.

Jasikevicius, Final Four istikrarını sürdürdü Fenerbahçe Beko, "ilkleri" gerçekleştirerek Final Four'a kaldı "Bu maçın geri dönüşü yok" "Bu serilerde her maç savaş gibi geçer" Fenerbahçe Beko'da Jasikevicius etkisi Sarunas Jasikevicius'tan Barcelona maçı öncesi takıma uyarı "Madrid'e kazanmak için gideceğiz" "Bizim için çok zor bir geceydi" Sarunas Jasikevicius: "Kazandığımız için şanslıyız" Jasikevicius'tan galibiyetin ardından uyarı: "Evimizde daha sert oynamalıyız" Obradovic'ten Fenerbahçe Beko'ya tebrik Jasikevicius'tan öz eleştiri: "Bu seviyede bunların olmaması gerekiyor" Fenerbahçe Beko 42 sayı farkla galip geldi Fenerbahçe Beko'ya kendi evinde yan bakılmıyor