Mehmet Muharrem Kasapoğlu Haberleri

Mehmet Muharrem Kasapoğlu 22 Aralık 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiş Türk bürokrat ve siyasetçidir. 9 Temmuz 2018 tarihinden itibaren mevcut Türkiye Gençlik ve Spor Bakanı'dır.

Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun olmuştur. Aynı üniversitede mahalli idareler ve yerinden yönetim programında yüksek lisans yapmış, ABD'deki Florida State Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde yönetim organizasyonu alanında araştırmacı, uzman ve proje koordinatörü olarak çalışmış, Palm Beach Atlantic Üniversitesi’nde işletme yüksek lisansını tamamlamış, İstanbul Üniversitesi'nden yerel istihdam konusu ile doktora derecesi almıştır.

Evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Bu sayfa üzerinden Türkiye Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile ilgili haberler, gelişmeleri ve son dakika açıklamaları bulabilirsiniz.

Kasapoğlu: "İnanıyoruz ki 31 Mart 2024, İzmir'in kayıp yıllarını artık geride bırakma yılı olacak" Gençlik ve Spor Bakanlığında devir teslim töreni Bakan Kasapoğlu amatör sporlar ve kadın sporcular için yapılanları anlattı Kasapoğlu: "Sayın Cumhurbaşkanımız ikinci turda ipi göğüsleyecek" Bakan Kasapoğlu, Anıtkabir'deki törene katıldı Bakan Nebati'den Muharrem İnce değerlendirmesi: "Adama kumpas kurdular" Bakan Kasapoğlu, Togg ile Ankara trafiğine çıktı KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu duyurdu Bakan Kasapoğlu: Spor sahaları siyaset alanları değildir Kasapoğlu: Deprem felaketi sonrasında durdurulan spor organizasyonları yeniden başlayacak Bakan Kasapoğlu'ndan deprem illerindeki öğrencilerin yurt ücretlerine ilişkin açıklama Bakan Kasapoğlu'ndan depremzedelerin yurtlara yerleştirilmesiyle ilgili açıklama Bakan Kasapoğlu, yerle bir olan Osmaniye'de Ali Koç, Dursun Özbek ve Bakan Kasapoğlu derbiyi beraber izledi Bakan Kasapoğlu, sahnede 'Dünyadan uzak' şarkısını seslendirdi KYK borç faizlerinin silinmesiyle ilgili açıklama! e-Devlet'ten kontrol edilebilecek Bakan Soylu'dan deprem bölgesindeki son duruma ilişkin açıklama Spordan Sorumlu Bakanlar Konferansı başladı! Bakan Kasapoğlu'dan Haber Global'e açıklamalar Bakan Kasapoğlu'ndan müjde: 1200 kişi işe alacağız Yurtlara yerleştirmede rekor! Bakan duyurdu: Her ay 1800 lira verilecek Bakan Kasapoğlu "personel" müjdesi verdi! 1. faz yurt yerleştirme sonuçları açıklandı