Hollanda Eredivisie Haberleri

Eredivisie, Hollanda'nın en üst düzey futbol ligi. Ağustos ayında başlayıp mayıs ayında sona eren sezonların her birinde 18 takım mücadele etmektedir.

Ligin tamamlanan son sezonu olan 2022-23 sezonunda şampiyonluğa ulaşan takım Feyenoord olmuştur. Lig kurulduğundan bu yana küme düşmeyen takımlar ise Ajax, Feyenoord, PSV ve Utrecht'tir.

Ahmetcan Kaplan'ın asist yaptığı maçta Ajax rahat kazandı PSV, Eredivisie'de 25. şampiyonluğuna ulaştı Ahmetcan Kaplan'lı Ajax 2 hafta sonra kazandı Van Persie geri dönüyor! Hollandalı milli futbolcu futbolcuya hapis cezası Ahmetcan Kaplan kızardı, Ajax beraberliğe razı oldu Ahmetcan Kaplan'ı beğenmeyen Hollandalı gazeteci: Hiç etkilenmedim! Utrecht Teknik Direktörü, Ahmetcan Kaplan'ı yere göğe sığdıramadı Ahmetcan Kaplan, Ajax'ı 2 maçta ayağa kaldırdı Ahmetcan Kaplan: "Daha iyisini yapacağım" Efsanevi teknik direktör Kees Rijvers hayatını kaybetti PSV Eindhoven, Zwolle'u '7' bitirdi Feyenoord'un teknik direktörü Slot'tan itiraf: Orkun Kökçü ve Szymanski'yi arıyoruz