Destan Haberleri

DESTAN DİZİSİ KONUSU NEDİR?

'Destan' dizisi, Orta Asya'nın çetin bozkırlarında Gök Kağanı Korkut Han'ın yetim bıraktığı dillere destan savaşçı dağ kızı Akkız'la, yine Gök Sarayı'nda Korkut Han'ın öksüz bıraktığı Gök Tegini Batuga arasındaki destansı aşkı; bu iki garip kuşun sevdalarını kılıç, yüreklerini kalkan yaparak imkansızı başarmalarını konu alıyor.

Dönem dizisi olarak karşımıza çıkan "Destan" ilk olarak "Akkız Destanı" olarak açıklanmıştı. Ardında Destan ismiyle ekranlara geleceği söylenen dizi, geçmişe doğru uzanan bir hikayeyi konu ediniyor. Türklerin İslamiyet'i kabul etmesinden önce 9. yüzyılda geçen bir hikaye Destan'ın ana konusunu oluşturmaktadır. Gök Kağanı Korkut Han'ın öksüz bıraktığı savaşçı dağ kızı Akkız ile yine Gök Kağanı Korkut Han'ın öksüz bıraktığı Gök Tegini Batuga arasında geçen hikayede; zaman içerisinde bu ikilinin aralarında oluşan aşkla imkansızı nasıl başardıklarını gözler önüne serecek.

DESTAN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

ATV'nin iddialı dizisinin çekimlerinin bir kısmı Bozdağ Film Platosu içinde yapılırken önemli bir kısmı için de Beykoz Kundura Fabrikası kullanıldı. Özel bir çalışmayla döneme uygun hale getirilen stüdyolar izleyicinin beğenisine sunulurken oyuncuların da farklı bir dünyanın kapılarını aralamasını sağladı.

DESTAN OYUNCULARI KİMLER?

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ'a ait; başrollerini Ebru Şahin, Selim Bayraktar ve Edip Tepeli'nin, yönetmenliğini Emir Khalilzadeh'in üstlendiği; senaryosunu Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz'ın kaleme aldığı merakla beklenen dizinin oyuncuları arasında Deniz Barut, Burak Tozkoparan, Burak Berkay Akgül, Ecem Sena Bayır ve Esra Kılıç da yer alıyor.

Herkes şaşkın! Destan'ın final bölümünde bir tek o yok! Yurt dışında büyük ödüle aday gösterilen 2 yerli dizi aniden yayından kaldırıldı Destan'dan Kuruluş Osman'a bomba transfer Destan dizisinde sürpriz ayrılık! Zirvede başlayan ATV'nin popüler dizisi, ikinci bitiriyor Destan dizisinde büyük şok! Başrol oyuncusu ayrılıyor Destan'ın kadrosuna 2 flaş isim Destan'da yeni sezon öncesi büyük değişiklik! Başrol oyuncusu veda edecek Deniz manzaralı evlerinin kirası dudak uçuklattı ATV'de 7 dizi için karar zamanı... 3'ü kesin devam edecek Şaşırtan benzerlik! Ünlü oyuncuyu görenler Derya Uluğ zannediyor! Destan 11. Bölüm Full İzle Destan’ın Temur’u Burak Tozkoparan sette en iyi anlaştığı isimleri açıkladı Destan 8. Bölüm Full İzle Destan bu akşam var mı? Destan 7. bölüm ne zaman? Destan 6. Bölüm Full İzle Destan 4. Bölüm Full İzle Destan 3. Bölüm Full İzle Destan 2. Bölüm Full İzle 23 Kasım reyting sonuçları açıklandı! Destan reyting listelerinde kaçıncı sırada?