Brentford Haberleri

Brentford Football Club, 1889 yılında İngiltere'nin Brentford şehrinde kuruldu. Renkleri; kırmızı - siyah'tır. Maçlarını 12.763 kişilik Griffin Park'ta oynamaktadır. 1889 yılında kurulan kulüp, 1904 yılında açılan stadları Griffin Park'ta o yıldan beri evindeki maçları bu stadyumda oynamaktadır.

Kulübün en büyük başarısı; 1934-35 sezonunda Football League Second Division şampiyonluğudur ve kulübün bu şampiyonluğu dışında pek fazla başarısı bulunmamaktadır.

Yunus Emre Konak, ilk kez Brentford'un maç kadrosunda CANLI MAÇ SKORU! Arsenal - Brentford maçı canlı izle! Yunus Emre Konak'tan kötü haber Brentford Yunus Emre Konak videosu paylaşmaya doyamıyor Brentford'a transfer olan Yunus Emre Konak ilk ne zaman oynayabilir? İşte o kritik tarih! İngiliz takımı Brentford'da Yunus Emre Konak çılgınlığı: Come on you Bees! Brentford'un Yunus Emre Konak'tan beklentisi büyük Yunus Emre Konak kimdir? Sivasspor'dan Brentford'a transfer olan Yunus Emre Konak nereli? Sivasspor'dan İngiltere Premier Lig'e! Yunus Emre Konak transferi resmen açıklandı