Zıpkının bile delemediği balık şaşırtıyor

Halk arasında Pirarucu, Arapayma adıyla bilinen ve bilimsel adı "Arapaima gigas" olan Amazon'da yaşayan en büyük tatlı su balığı olarak bilinir. Devasa balığın bir diğer özeliği de pullarını zıpkının bile delememesidir.

Son Güncelleme:

Pirarucu, bilimsel adıyla "Arapaima gigas", Güney Amerika’nın Amazon Nehri ve çevresindeki sulak alanlarda yaşayan dünyanın en büyük tatlı su balıklarından biridir. Bu devasa balık, uzunluğu 3 metreye ve ağırlığı 200 kilograma kadar ulaşabilen etkileyici boyutlarıyla bilinir.

Görüntülerde zıpkının bile delemediği anlarda bir balıkçı o anları kayıt altına aldı.

Balığın pullarının; moda, ayakkabı, çanta, aksesuar, ambalajlama, iç tasarım, ev dekorasyonu, duvar kaplaması, mobilya ve yaratıcı tasarımda kullanım alanları da mevcut.

Eşi yavrularını emzirirken ona destek olan kedinin görüntüleri izlenme rekoru kırdı Dişisini etkilemeye çalışan kurdele yılanının sergilediği renk şovu viral oldu Motosiklet tutkunu 'Papi' herkesin ilgi odağı oldu Skandal anlar: Yavru kedileri beslediği için dövüldü Taksilerde panik butonu dönemi Gece vakti korkutan görüntü: Bulutlarda insan yüzü görüldü, o anlar gündem oldu