Zeytinburnu’nda silahlı çatışma kameralara yansıdı!

Zeytinburnu’nda aralarında husumet olduğu öğrenilen iki grubun tartışması bir anda silahlı çatışmaya döndü. Çok sayıda kurşun sıkılan çatışmada 3 kişi yaralanırken, o anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Son Güncelleme:

Çok sayıda kurşun sıkılan çatışmada 3 kişi yaralanırken, o anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay, saat 23.00 sıralarında Nuripaşa Mahallesi 15. Sokak’ta meydana geldi. İddialara göre, önceden husumetli olan iki grup çay ocağında otururken aralarında sözlü tartışma başladı. Edinilen bilgiye göre, tartışmada taraflar anlaşamayınca silahlar çekildi. Yaşanan silahlı çatışmada kurşunların isabet ettiği 3 kişi yaralandı.

Kaynak: İHA

Metruk binada çıkan yangına hortumla müdahale: O anlar kamerada SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları nefesleri kesti: Vatandaştan yoğun ilgi Sakız parasına gidecekler: Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden öğrencilere jest Alt geçit suyla doldu, sürücüleri zorlayan anlar yaşandı Şikayet üzerine gidilen evden 3 kamyon çöp çıkarıldı Az kalsın boğuluyordu, Heimlich manevrasıyla kurtarıldı