Yumurtanın içine 1 tatlı kaşığı ekleyen arkasına yaslanıp keyfine bakıyor! Yumurtayı çatlatmadan haşlamak için tek gereken...

Yumurtanın en sağlıklı hali olarak hazırlanan haşlanmış yumurtayı pişirmek ne kadar kolay görünse de bazı püf noktaları bilmek gerekiyor. Yumurtanın haşlanırken çatlamasını engellemek için bazı doğal yöntemler bulunuyor. Bu yöntemi kullanınca yumurta asla çatlamıyor.

Son Güncelleme:

Yumurtanın en sağlıklı hali olarak bilinen haşlanmış yumurta çoğu kişi tarafından hazırlanışı kolay bir gıda olarak bilinir. Ancak yumurta haşlamak düşünülenden daha çok özen isteyen bir durumdur. Yumurta haşlarken yapılan bazı hatalar yumurtanın çatlamasına ve düzgün pişmemesine neden olur. 

Yumurta haşlarken çatlamasını önlemek ve tam istediğiniz kıvamda pişirmek için bazı doğal yöntemler kullanabilirsiniz. Yumurta haşlarken içerisine eklenen bu ürün yumurtanın çatlamasını önleyerek istediğiniz gibi pişirmenize yardımcı oluyor. Yumurta haşlamanın püf noktası olan doğal yöntem sayesinde pişen yumurtaların üzerinde küçücük bir çatlak bile olmuyor. İşte çatlatmadan yumurta haşlamanın püf noktası: