Yüksek lisans için gittiği ABD'de keşfetti! Türkiye'de kurduğu fabrikada günlük 15 tonluk üretim yaparak dünyaya pazarlıyor

2016 yılında 24 yaşındayken yüksek lisans yapmak üzere Amerika’ya giden Nazlı Esen Ummansu, çay pazarını keşfetti. Bugün ülke içerisinde kurduğu fabrikada günlük 15 ton bubble tea üreten genç girişimci, ürünlerini yurt içerisinde 4 bin noktaya, yurt dışında ise 21 ülkeye ulaştırmayı başardı.

Son Güncelleme:

Genç girişimci Nazlı Esen Ummansu’nun hikâyesi 2016 yılında henüz 24 yaşındayken endüstri mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yüksek lisans yapmak üzere gittiği Amerika ziyareti sırasında artizan çaylarla tanışıp, araştırmaları sonucu dünyadaki çay pazarını keşfetmesiyle başladı.