Yolda yaralı bulunan yavru leyleğe sahip çıkan vatandaş duygulandırdı

Iğdır’da bir vatandaşın yolda yaralı halde bulduğu yavru leyleği kendi çabalarıyla besleyip bakımını üstlenmesi takdir topladı.

Son Güncelleme:

Iğdır’da vinç işletmeciliği yapan Keremcan Ardin, Aralık ilçesi Gödekli köyüne araç çekmek için vinci ile yola çıktı. Keremcan Ardin, seyir halinde iken yol kenarında bulunan elektrik direklerin üstündeki yuvadan yavru bir leyleğin düştüğünü gördü.

Yavru leyleğin yanına giden Ardin, yavru leyleğe araç çarptığını fark etti. Ardin, ilk başta ne yapacağını bilemezken, hayvanın zayıf ve aç olduğunu fark etti. Hemen elindeki su şişesinden bir miktar su verdiği yavru leyleği kucağına alarak iş dönüşü açık veteriner bulayınca evine götürdü.

Kendi imkanları ile yavru leyleği besleyen Ardin, yaralara da yanındaki kremlerden sürdü. Ardin, ertesi gün yavru leyleği Iğdır Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teslim etti. Ekipler tarafından teslim alınan yavru leylek tedavisi ardından doğaya bırakılacak. 

Deri değiştiren kral kobranın acı çektiği anlar görüntülendi Düzce'de liman içerisinde görenler şaşkınlığa uğradı Ölüme meydan okuyarak hortumun içinden geçen balıkçı şoke etti 2. indirim savaşları başladı İndirim için uzun kuyruklar oluştu İstanbul Havalimanı ile Çin’in Guangzhou şehri arasında uçuşlar başladı