Yolda gördüğü beton engelleri baklavaya benzeten genç kadına 'fıstıklı baklava yağdı'

Kaldırımda gördüğü beton engelleri baklavaya benzeten genç kadının attığı twit sosyal medyada viral oldu. Genç kadın aldığı olumlu tepkileri anlattı.

Son Güncelleme:

Kaldırımda gördüğü beton engelleri fıstıklı baklavaya benzettiğini esprili bir dille sosyal medya paylaşarak Türkiye çapında gündem olan ve birçok markanın baklavada indirim kampanyası başlatmasını sağlayan Semiha Dilara Hazır, gelen tepkilerin kendini mutlu ettiğini söyledi.

Hazır, Rami Kütüphanesi'nin açılışına gittiği gün kaldırımda gördüğü üzeri sarı boyalı yanlarından yeşil çimlerin çıktığı beton engellerin fotoğrafını, Twitter hesabı üzerinde "Dün Eyüp'te yerde dev bir fıstıklı baklava gördüğümü zannettim." diyerek paylaştı.

Paylaşım kısa sürede Türkiye çapında etkileşime girerek 3 milyona ulaşan görüntülenmeye ve binlerce yoruma ulaştı. Daha sonra Gaziantep'ten yazmaya başladılar. Hatta Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de bana baklava yollamak istediğini söyledi. Başka baklavacılardan da bana çok yazanlar oldu. Yani tüm Türkiye o gece baklava yedik. Herkesin canı baklava çekti. Baklava gündeme oturdu, mutluyum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Klasik otomobil tutkunları prostat kanseri farkındalığı için buluştu Şehrin göbeğinde attığı drift pahalıya patladı Tekirdağ il genelinde operasyon: 174 kişi yakalandı Minibüs sürücüsünden otomobil sürücüsüne halatlı tehdit Düğün konvoyu dehşeti: Cep telefonu kamerasına yansıdı İzmir Körfezi'ne tablo ağırlaşıyor: Yine yüzlercesi kıyıya vurdu