Yoğurda karıştırıp yiyin, 1 haftada 4 kilo birden verin! Yaz gelmeden fit olmak istiyorsanız formül çok basit

Sağlıklı yaşam alışkanlıkları kapsamında sıkça tüketilen sağlık kürü semizotu ve yoğurdun karıştırılması ile karşımıza çıkıyor. Semizotu ve yoğurt kürünün düzenli şekilde tüketilmesi sayesinde bir haftada 4 kiloya kadar sağlıklı şekilde zayıflayabilirsiniz.

Sağlık kürleri içerisinde yeri özel olan semizotlu yoğurt kürü yoğurdun içerdiği probiyotikler ve semizotunda bulunan yeşil flavonoidler sayesinde bağırsak sağlığını destekler. Bu sayede he sindirim sisteminde meydana gelebilecek hastalıkların önüne geçebilirsiniz hem de bağırsakta yararlı bakterilerin sayısını artırarak mutluluk hormonu salgılanmasına olanak sağlarsınız. 

Depresyondan koruyan doğal kür aynı zamanda içerdiği sağlıklı bileşen ve lifler ile bazal metabolizmanın hızlanmasını sağlar. Enerji yakımını hızlandıran doğal kür yanında 1 bardak su ile birlikte aç karnına tüketildiğinde yağ yakımını artırır. Vücudun ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlarken hızlıca kilo vermenize yardımcı olur. 

Dilerseniz semizotlu yoğurt kürünün içerisine az miktarda limon ve pul biber ekleyerek süreci daha da hızlandırabilirsiniz. Pul biberin içerisindeki sağlıklı asit kilo verme sürecini hızlandırırken limon da demir emilimini hızlandıracak ve bu şekilde kısa sürede hızlıca kilo verebileceksiniz.