Yeşillikleriniz aylarca taze kalsın istiyorsanız hemen denemeniz gerek! İşte taptaze yeşillikler için mucizevi yöntem

Salata ve yemeklerde sıkça kullandığımız yeşillikler yapıları gereği kısa süre içerisinde solmaya ve çürümeye başlayabilirler. Yeşilliklerin daha uzun ömürlü olmasını sağlamak ise doğal yöntemler ile mümkündür. Bu yöntem sayeside yeşillikler aylarca taze kalıyor.

Son Güncelleme:

Manav ve pazarlardan satın alınana yeşil yapraklı sebzeler yemek ve salatalarda sıklıkla kullandığımız ürünlerdir. Dereotu, maydanoz, roka, ıspanak ve nane gibi yeşil yapraklı sebzeler hızlı bir şekilde solma ve çürümeye başlama eğilimi göstermektedirler. Yeşil yapraklı sebzelerin alındıktan kısa süre içerisinde tüketilmemesi sebzenin çürümeye başlamasına neden olur .

Fakat doğal yöntemler ile bu durumun önüne geçebilirsiniz. Yeşil yapraklı sebzelerin sağlıklı taze yapısını korurken uzun süre solmamasını sağlamak oldukça basit. İşte yeşil yapraklı sebzeleri taze tutmanın püf noktası: