This browser does not support the video element.

"Yerli Wolverine" verdiği pozlarla sosyal medyada gündem oldu: "Yaklaşık üç senedir 'Wolverine' modundayım, insanlar da seviyor"

Adana'da yaşayan ve ünlü aktör Hugh Jackman'ın canlandırdığı "Wolverine" karakterine benzetiliyor. Özer Tetik isimli vatandaş, "Yaklaşık üç senedir 'Wolverine' modundayım, insanlar da seviyor" dedi.

Son Güncelleme:

Wolverine karakterine benzemek için bir çaba göstermediğini vurgulayan Tetik, şunları söyledi:

"Ben doğallığımla benziyorum. Yaptığım tek şey saçlarıma fön çekmek, hepsi bu. Yaklaşık üç senedir 'Wolverine' modundayım ve gençlerin hoşuna gidiyor. 'Wolverine buralarda' diyerek fotoğraf çektirmeleri, yolda yürürken yanıma gelip İngilizce konuşmaları beni mutlu ediyor. Dışarıya çıktığımda görenler şaşkınlık içerisinde kalıyor. Bir alışveriş merkezine gidiyorum, daha girmeden insanlar bakmaya başlıyor. Kapıdaki güvenlikler 'bu o değil mi?' diyerek birbirini dürtüyorlar. Ellerinden bıçak çıkan adam geldi diyorlar. Üçüncü kata çıkana kadar en az 30 kişi fotoğraf çektirmek istiyor. Çarşıda gezerken, otobüse binerken veya iş yerine giderken bu tarz güzel tepkiler alıyorum."

Bahçesinde bulduğu nesli tükenme tehlikesi altındaki ağaç yediuyurunu sütle besledi Hollandalı taraftarlar bozkurt işareti yaptı Dev anakonda ve peşindeki yılanlar görüntülendi Doğada en zor görülen sürüngeni görüntüledi: Kafkas keleri böyle güneşlendi Uzun yola giden kedinin araba içindeki görüntüleri kahkahaya boğdu Zayıflıktan ölecek halde bahçesinde buldu, böyle besledi