Yer Düzce: Tıra çarpan LPG deposu yüklü tır alev alev yandı

Düzce’de tıra çarpan boş LPG deposu yüklü tır alev alev yandı. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, yolun İstanbul yönü yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı kaldı.

Son Güncelleme:

Düzce'de, saat 10.30 sıralarında D-100 kara yolunun Kaynaşlı mevkisinde kaza meydana geldi. İstanbul istikametine giden Şevket Sarı idaresindeki 34 FAU 178 plakalı boş LPG deposu yüklü tırı, aynı istikamete giden Recep Ali Han yönetimindeki 43 APP 820 plakalı tıra arkadan çarparak yanmaya başladı. 2 tır sürücüsü kazadan yara almadan kurtulurken, yanan LPG deposu yüklü tırı söndürmek için olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen tır, kullanılmaz hale geldi. Öndeki tırın dorsesinde de hasar oluştu.

Yangın nedeniyle yolun İstanbul istikametinde trafik yaklaşık 2 saat durdu ve araç kuyrukları oluştu. Yangının söndürülmesi ile birlikte yol tek şeritten trafiğe açıldı. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması için çalışma başlatıldı. Yangını gören ve trafikte durmak zorunda kalan vatandaşlar araçlarından inerek olay yerine gelerek hem söndürme çalışmalarını izlediler hem de cep telefonları ile görüntü aldılar. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Edirne'de ot yangını: TEM bir süre kapalı kaldı Piknik yapan aile tilkiyi de ihmal etmedi Makas atarak trafiği karıştırdı! Sosyal medyadan paylaştı Tırın dorsesi alevlere teslim oldu 10 dakikada 15 metre börek yedi, altınları kazandı Ordu'da dağ kızağı heyecanı: 500 bini aşkın ziyaretçi