Yeni rapor yayımlandı! Kuvvetli sağanak yağış bekleniyor... Sel ve su baskınlarına dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 5 günlük hava tahmin raporu yayımlandı. Buna göre, yağışların; Isparta'nın güneyi ve Burdur'un doğusu ile Antalya, Zonguldak, Düzce, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Sinop çevrelerinde yerel çok kuvvetli olması bekleniyor. Öte yandan Meteoroloji, vatandaşları, yaşanabilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı uyardı.

Son Güncelleme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yayımlanan 5 günlük güncel hava tahin raporuna göre, yurdun önemli bir bölümünde sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. İşte detaylar... 

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Kıyı Ege, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Uşak, Afyonkarahisar, Kırklareli Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Sakarya, Çankırı ve Antalya çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Isparta'nın güneyi ve Burdur'un doğusu ile Antalya, Zonguldak, Düzce, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Sinop çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.