Yavru kedi itfaiye ekiplerinin adeta sabrını test etti: Birinden çıkarıldı diğerine girdi

Silivri'de hafif ticari aracın motoruna giren yavru kediyi itfaiye kurtardı. Ancak yavru kedi çıkarıldıktan hemen sonra başka bir aracın içine girdi. İtfaiye ekipleri yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından kediyi kurtarıp sokağa bıraktı.

Son Güncelleme:

İstanbul Silivri'de Yeni Mahalle Varnalı Caddesi'nde park halindeki bir otomobilin motor kısmına kedi sıkıştı. Otomobilin sahibi önce kendi imkanlarıyla kediyi çıkarmaya çalıştı, ancak başarılı olamayınca itfaiyeden yardım istedi. Adrese gelen itfaiye ekibi, aracın motor kısmına giren kediyi kurtarmak için çalışma başlattı. Güçlükle çıkarılan kedi, bu kez de aracın başka bir yerine girdi. Yavru kedi yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından hafif ticari aracın altından çıkarıldı. Ancak yavru kedi bu sefer de başka bir aracın motoruna girdi. Ekiplerin zorlu sınavı bu araçta da sürdü. Uzun süren çalışmaların ardından kurtarılan kedi, su verildikten sonra sokağa bırakıldı.

Türk Yıldızları ve SoloTürk'ten TEKNOFEST için deneme uçuşu Elazığ'da ilginç manzara: Kadının yılan ile sohbeti gülümsetti Bünyamin Sürmeli'den "Batı Karadeniz" uyarısı: "200 kilograma dayanacak" Konya'da satılığa çıkarılan ada yeni sahibini arıyor Akdeniz'de heyecan dolu dakikalar: Botu su alan balıkçının yardımına Sahil Güvenlik yetişti Yola çıkan ayı kamerada